Céljaink

Elkötelezettek vagyunk az új, korszerű megoldások alakmazásában, amelynek fejlődését folyamatosan követjük.

Célunk hogy Megrendelőnket a beruházás megkezdése előtt tájékozottá tegyük a számára legkedvezőbb lehetőség megvalósításának érdekében. Cégünk a kivitelezett rendszereinek figyelemmel kisérésével az értékes üzemeltetési infromációit biztosítjsa a Beruházói tájékoztatásnál. Közös érdekünk hogy a kivitelezés a beruházásban résztvevők kölcsönös megelégedettségét szolgálja, megalapozva a hosszútávú együttműködést.

Adataink

Ügyevezető igazgató:

Pekár János

ISO minősítésünk: EN ISO 9001:2000
Adószám: 10958588-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-363664
Bankszámlaszám: 
10104167-57535449-00000004

Cégünk története

Cégünk két tulajdonosának régi ismeretsége alapján a közös céluk megvalósításának érdekében, új szemlélettel és formában folytatják a vállalkozást 2003 évtől. A vezetők szakmai tapasztalatát, tájékozotságát, kapcsolatait az épületgépészet több területén eltöltött idő garantálja. A stabil, magas színvonalú szolgáltatás éredekében a tuljadonosok az ügyvezetői tevékenységen felül a szakmai felsővezetést biztosítják.

Kivitelezés

Saját fizikai állománnyal biztosítjuk a Megrendelőink egyedi igényeinek gyors megvalósítását.

Önállóan vállaljuk az építőipari beruházások épületgépészeti kivitelezését épület felügyelettel, külső közművel. Cégünk a kivitelezéshez szükséges felelős műszaki vezetőt biztosítja. Igény esetén állandó tervezőink bevonásával épületgépészeti és hozzá kapcsolódó automatika rendszerek tervezését vállaljuk. Szolgáltatásaink színvonalát a folyamatosan változó elvárásokhoz igazodó ISO minőségbiztosítással, képzéseken való részvétellel garantáljuk.

A munkaterületeken az irányítói és ellenőrzési tevékenységet saját, jól képzett kollegáink, a szerelési folyamatokat dolgozóinkon felül régóta együttműködő vállalkozói partnereink végzik. A korszerű, piacképes anyagok beszerzését a nagykereskedő cégekkel kötött magállapodásaink révén valósítjuk meg.

A kereskedelmi tevékenységünkben a DAIKIN (www.daikin.hu) magas színvonalú termékeinek értékesítését is végezzük. Beruházói igény esetén, a cégünk által kivitelezett rendszerek üzemeltetését, karbantartását is biztosítjuk.

pkn.hu